Boek Ruimte

Stop met onzin, doe wat de bedoeling is.

Hoe komt het toch dat zo veel mensen, individueel, binnen teams en in organisaties, onvoldoende ruimte ervaren om te doen wat hun bedoeling is, op een manier die bij hen past? En hoe komt het dat ze tegelijkertijd van alles doen wat juist niet hun bedoeling is, of het doen op een manier die niet bij hen past? 

'Ruimte' biedt een krachtig model om helder zicht te krijgen op de mate waarin we handelen volgens onze bedoeling. Het laat ook zien in hoeverre de inrichting van leven en werk daaraan bijdraagt of kán bijdragen. Daarbij worden interventies gegeven die eenvoudig toepasbaar zijn om ruimte te creëren én te benutten.

Creëer ruimte, stop met onzin en ga doen wat de bedoeling is!

Kopen

Neem de ruimte om het boek te lezen en laat je inspireren tot verbeteringen die daadwerkelijk het verschil maken.
– Jitske Kramer, oprichter HumanDimensions en auteur van o.a. Deep Democracy en co-auteur van De Corporate Tribe

'Frank weet via interessante, begrijpelijke perspectieven en taal, mensen letterlijk in beweging te zetten. Het hoofd gaat werken, het hart gaat er sneller van kloppen en de keuzes volgen vanuit die positieve energie.'
- Jasmijn Kester, rector van het Vathorst College, Amersfoort, schoolleider van het jaar.

'Tijd verspillen aan dingen die er niet toe doen, en niet toekomen aan wat echt belangrijk is. Wie kent dat niet? Frank Weijers neemt alle excuses weg. Hij laat zien dat ieder van ons ruimte kan scheppen door simpelweg te stoppen met ongerichte activiteit en te focussen op wat ertoe doet.'
- Lenette Schuijt, organisatieadviseur, coach en leiderschapstrainer en auteur van o.a. De kracht van bezieling en Wat bezielt ons?

Type: Hardback
ISBN: 9789462761667
Auteur: Frank Weijers
Aantal pagina’s: 212
Prijs: € 22,50

Frank verzorgt ook lezingen en masterclasses rondom Ruimte, op zijn website meer informatie hierover.

ruimte

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy