beginners Introductie Training Deep Democracy Online

Minimaal 4, maximaal 12 deelnemers. Voor Deep Democracy Beginners.

Duur: 1 dagdeel. Als in de ochtend: 9.15 - 12.30. Als in de middag: 13.15 - 16.30.
Vereiste voor deelname: geen, alleen interesse en nieuwsgierigheid
Taal: Nederlands
Prijs: €225,- BTW vrij.

Data & Inschrijven

Waarom?

Al je afspraken zijn ineens online. Vergaderingen met je team zijn op afstand. In de drukte van het werk is het lastig om verbinding te blijven houden. Dingen voelen stroperig, niet alles wordt gezegd. Beslissingen moeten ook nu gewoon genomen worden. De techniek van beeldbellen hebben jullie enigszins onder de knie, nu de methode van communicatie en overleg nog.

Deep Democracy geeft je een tool om, of je elkaar nou fysiek ontmoet of online, op een open en constructieve manier met elkaar in gesprek te blijven. Een tool om lastige gesprekken aan te gaan en zoveel mogelijk issues op tafel te krijgen, ook in online bijeenkomsten. Een tool om daadkrachtig besluiten met elkaar te nemen, ook als we het niet meteen met elkaar eens zijn.

Voor wie?

Je hebt wel eens van Deep Democracy gehoord, maar er nog nooit training in gevolgd. Of je bent toe aan een opfrisser, zeker in deze online situatie. Heel geschikt voor:

  • Leidinggevenden die nu op afstand en online leidinggeven
  • Teams die met elkaar zoeken hoe op een goede manier samen te werken
  • Teamcoaches, hulpverleners, facilitators, projectmanagers, ….
  • Iedereen die kennis wil maken met Deep Democracy, als praktische methode om ruimte te geven aan alle stemmen in de groep of het team. Ontdekken om op een andere manier om te gaan met afwijkende meningen, conflicten en besluitvorming.

Wat je kunt verwachten

In een training van 1 dagdeel via ZOOM krijg je inspiratiedoor een andere manier van kijken naar groepsdynamiek én krijg je een aantal concrete tools om morgen al mee aan de slag te gaan.

Je leert de basisprincipes van de Lewis methode van Deep Democracy en ervaart hoe je een check in online kan begeleiden. Hoe je online een gesprek kan voeren waarin iedereen tegelijkertijd actief meedoet zónder dat het een chaos wordt. En hoe je online constructief om kan gaan met een verschil in mening.

We werken in drie blokken van elk 45-50 minuten, met daar tussenin korte pauzes van 10-15 minuten.

Inhoud Kennismaken met Deep Democracy?

  • Online inchecken en uitchecken
  • Basisprincipes Deep Democracy: ijsberg, haaien, sabotagegedrag
  • Voeren van een gesprek online waarin iedereen actief betrokken is en alle perspectieven worden gehoord
  • Daadkrachtig besluiten zonder mensen te verliezen
  • Constructief aangaan van verschil in mening – het zogenaamde niet-gevoerde gesprek

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy