Deep Democracy Greece l2&L3

Minimaal 14, maximaal 20 deelnemers.
Dagen: Totaal 4 dagen training. Zondag aankomst. Maandag en dinsdag L2. Woensdag vrij. Donderdag en vrijdag L3. Zaterdag vertrek.
Taal: Nederlands.

Data & Inschrijven Prijs

Dit jaar organiseren we wegens groot succes en het groeiend aantal aanmeldingen twee keer een Deep Democracy week in Griekenland, één in mei en één in september. De eerste reisdag is altijd een zondag, waarbij we voor transfer zorgen van Athene naar Mavrovouni (260km).

Op de maandag en dinsdag is de level 2. Woensdag is een rustdag met mogelijkheid tot een excursie in de omgeving. Op de donderdag en vrijdag is de level 3.

Tijdens de week in September (5-11 september 2021) zijn Frank Weijers en Jitske Kramer de trainers.

Ook in 2022 gaan we weer naar Griekenland in de week mei 2022. Frank Weijers is de hoofdtrainer en begeleidt de groep. Jitske Kramer verzorgt de masterclasses en is de hele week tijdens de lunch en het diner beschikbaar voor vragen.

Op de zaterdag reizen we vervolgens weer van Mavrovouni terug naar Athene, van waaruit ieder op eigen gelegenheid doorreist.

Voor wie.

Voor iedereen die minstens een level 1 heeft gevolgd en graag in één week deze methode ten volle wil leren toepassen. Leren over jezelf, over groepen en jezelf in een groep. Over conflicten begeleiden, ranking en de bijbehorende emoties.

En dat alles in een prachtige omgeving. Met zon, zee en heerlijk eten.

Reken op intensief leren tijdens de trainingsuren. En we volgen het Griekse ritme met lange middagpauzes en goed tafelen. Met tijd om te zwemmen, even niks te doen, te wandelen.

Het hotel

Je verblijft in een eenpersoonskamer met uitzicht op zee in hotel Stavros tou notou. Dit hotel ligt direct aan het langgerekte zandstrand van Mavrovouni, een dromerig, authentiek Grieks dorpje, 260 km ten zuidwesten van Athene. Op 35 minuten loopafstand bevindt zich de belangrijkste havenstad in dit gebied: Gythio. www.stavrostounotou.com

Prijs.

4 Trainingsdagen: € 2.750,- dit bedrag is btw vrij. Inclusief accommodatie- en lokale vervoerskosten (1 persoonskamer, ontbijt, lunches en diners).
Vliegtickets: Zelf regelen en betalen.

Inschrijven.

Het is alleen mogelijk om je voor de hele week in te schrijven. Na inschrijving ontvang je een factuur en na betaling is je inschrijving definitief. We streven ernaar om maximaal 2 maanden van te voren alle deelnemers te laten weten of de week door kan gaan.

Let op, er kunnen maximaal 20 mensen mee! Vol = vol...

harry

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy