DEEP DEMOCRACY HD L5 - PROCESSWORK

Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers.

Dagen: Totaal 2 dagen, aaneengesloten.
Vereiste voor deelname: Levels 1-2-3-4 van Lewis Deep Democracy. Daarnaast bevelen we aan om voorafgaande aan level 5 het boek ‘Sitting in the Fire’ van Arnold Mindel te lezen.
Taal: Nederlands, behalve het boek van Mindell (Engelstalig).

Ben je echt gegrepen door Deep Democracy? Wil je je verder verdiepen in de bronnen en essentie van Deep Democracy? Wil je leren om niet van conflicten weg te lopen, maar erbij te blijven om aldus bij te dragen aan het verminderen van spanningen, in je rol als facilitator? Dan is deelname aan onze level 5 Processwork een uitstekende keus.

Deze tweedaagse training focust op een dieper begrip van het gedachtengoed van Arnold Mindell.

Data & Inschrijven Prijs

DEEP DEMOCRACY HD LEVEL 5 PROCESSWORK: VOOR WIE EN WAAROM.

In de levels 1 t/m 3 leer je werken met de filosofie en tools van Lewis Deep Democracy. In level 4 leer je jezelf beter kennen: je krijgt zicht op je eigen Script en racket patronen, je wordt je bewust wanneer je je neutraliteit dreigt te verliezen en leert dat jij zelf het belangrijkste instrument bent dat je bij Deep Democracy kunt inzetten.

In level 5 gaan we terug naar de bron van Deep Democracy: het gedachtengoed van Mindell.

‘Engaging in heated conflict instead of running away from it is one of the best ways to resolve the divisiveness that prevails on every level of society - in personal relationships, business and the world.’

WAT WE VAN JE VRAGEN.

Het is belangrijk dat je je de theorie van Lewis Deep Democracy goed eigen hebt gemaakt en als facilitator kunt werken met check ins, check outs, de vier stappen van besluitvorming, gesprekken op voeten, niet-gevoerde gesprekken (incl. Let’s Talk) en versterken. Daarom is het belangrijk om de levels 1 t/m 4 te hebben gevolgd.  Zorg dat je vooraf het boek Deep Democracy en/of Now We’re Talking! nog eens goed doorneemt. Reflecteer nog eens op je Script en racket patronen. En lees alvast in het boek ‘Sitting in the Fire’ van Arnold Mindell - geen verplichte kost vooraf, maar het helpt wel om snel een beter begrip te krijgen van de essentie van zijn werk.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Korte stukjes theorie worden afgewisseld met oefeningen, waarbij we tegelijkertijd leren van het groepsproces. Je leert onder meer werken met ghost roles, hot spots en cold spots, role switch en double signals.

In de oefeningen doen we veel ‘innerwork’. Dit speelt een belangrijke rol op weg naar het overwinnen van de angst voor conflict, het leren van ‘sitting in the fire’. Compassie is hierin een centraal begrip. Er is ruimte voor reflectie, op groeps- en op individueel niveau.

‘The fire that burns in the social, psychological and spiritual dimensions of humanity can ruin the world. Or this fire can transform trouble into community. It’s up to us.’

De Deep Democracy HD level 5 - Processwork training wordt gegeven door onze zeer ervaren Deep Democracy Instructor Frank Weijers , die de afgelopen jaren heeft deelgenomen aan een breed scala aan trainingen Processwork van Arnold en Amy Mindell, Gary Reiss, Max en Ellen Schupbach, Jean-Claude en Arlene Audergon, Shaklil Choudhury en Annahid Dashtgard.

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy