DEEP DEMOCRACY - ONLINE SUPERVISIE

Minimaal 2, maximaal 4 deelnemers.

Duur: 1,5 uur per zoom sessie
Bestemd voor: Procesbegeleiders en leiders die de wens en de moed hebben om intensief te leren van hun ervaringen in het faciliteren van groepen met Deep Democracy. Zodat ze daar (nog) beter worden. En die dit online willen leren.
Door: Frank Weijers

Frank knows Informatie / Data / Inschrijven
Deep Democracy Online

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy