Gevorderde Training Deep Democracy Online Faciliteren

Minimaal 4, maximaal 12 deelnemers. Voor Deep Democracy Gevorderden.

Duur: 1 dagdeel. Als in de ochtend: 9.15 - 12.30. Als in de middag: 13.15 - 16.30.
Vereiste voor deelname: Minimaal level 1 Deep Democracy.
Taal: Nederlands.
Prijs: €225,- btw vrij. 

Data & Inschrijven

DEEP DEMOCRACY ONLINE: VOOR WIE EN WAAROM

Je hebt al trainingen gevolgd in Deep Democracy (minimaal level 1), de nodige meters gemaakt met de methode. En nu moet opeens alles online! Hoe doe je dat? Hoe doe je een online check-in? Of een debat? Een gesprek op voeten? Online werken met groepen is in veel opzichten niet ideaal, maar het biedt ook een aantal unieke mogelijkheden.

Wij hebben inmiddels veel online-ervaring opgedaan: we doen online groepsfacilitaties en geven online trainingen aan groepen, met behulp van ZOOM. In een halve dag leggen wij jou onze beste tips en trucs uit en delen wij onze ervaringen. Dat scheelt jou veel uitzoekwerk, zodat je snel jouw Deep Democracy vaardigheden kunt inzetten als online facilitator!

WAT WE VAN JE VRAGEN

Het is belangrijk dat je je de basics van Deep Democracy goed eigen hebt gemaakt en als facilitator kunt werken met check ins, check outs, de vier stappen van besluitvorming, gesprekken op voeten, let’s talks en niet-gevoerde gesprekken. Mocht je dit nog niet beheersen, dan kun je beter de ‘Beginners Introductie Training Deep Democracy Online’ volgen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Een training van 1 dagdeel waarin je ervaart hoe het is om met ZOOM te werken met groepen, met gebruik van de tools van Deep Democracy. Naast het ervaren, krijg je de kennis en vaardigheden om dit direct zelf toe te passen. Een afwisselend programma met theorie, ervaren, oefenen, tips en handige links.

We werken in drie blokken van elk 45-50 minuten, met daar tussenin korte pauzes van 10-15 minuten. Tijden van 9.15 tot 12.30 uur.

INHOUD DEEP DEMOCRACY ONLINE

  • Check in online
  • Zoom en werken met groepen: technische tips & handige links
  • Werkprincipes bij het online werken
  • Gespreksmodel stappen 1-2-3 online toepassen
  • Gesprek op voeten - online
  • Deep Democratisch een besluit nemen - online
  • Let’s Talk en het niet-gevoerde gesprek - online
  • Werken in subgroepen: breakout rooms
  • Check out online

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy