Voor wie

Iedereen die nieuwsgierig is naar inclusief leiderschap, goed omgaan met conflicten, inclusie, besluitvorming waarin alle stemmen worden meegenomen, al eens een Deep Democracy training heeft gevolgd of dit misschien zou willen én iedereen die zich wil inzetten voor het goede gesprek, het beste besluit en het betere conflict.

Het nationale deep democracy event

Het Nationale Deep Democracy Event gaat online! Kijk snel op: www.deepdemocracyevent.nl

Op 29 januari 2021 doen we het weer: Het Nationale Deep Democracy Event. Helemaal digitaal, maar dus wel in festivalstijl. Er is een hoofdpodium waar we zelf helemaal gelukkig van worden. Jij hopelijk ook. Vast! De hele dag inspirerende verhalen, die je lekker tot je kunt nemen. De andere podia bieden afwisseling genoeg, maar hier een tijdje blijven hangen.. niks mis mee. Het is alsof de festivals weer geopend zijn… verhalen, muziek, intermezzo’s, gezongen samenvattingen en Dolf Jansen, die af en toe heen en weer rent.

Voor de snelle aanmelders, die een van het beperkte aantal ‘full service’ tickets weten te bemachtigen staan er maar liefst 4 workshop rondes gepland, met alle trainers die Human Dimensions rijk is. Een zeer gevarieerd aanbod. Waarin iedereen van het hoofdpodium een plekje heeft. Van Deep Democracy: de basis tot DD voor leiders. Van de vier fasen van conflict tot Holding Space in tijden van onzekerheid… En nog heeeel veel meer…

Kijk snel op: www.deepdemocracyevent.nl

We zien je graag de 29ste!


Een inspirerende dag waar je bij wilt zijn en waar nog lang over gepraat zal worden. Samenvatting van de dag in 2020 door Getekend Verslag (de tekening kun je hier ook gratis downloaden):

Nationale Deep Democracy Event

De aftermovie van 2019:

nationale Deep Democracy Event 2022

Tot ziens op het


nationale deep democracy event !


28 januari 2022Groet, Team Human Dimensions

ACHTERGROND

  • Eind jaren negentig. Post-Apartheid. Zuid-Afrika. Myrna en Greg Lewis ontwikkelen een bijzondere methode om de wijsheid van de minderheidsstem goed te benutten en besluitvorming beter te laten verlopen.
  • In 2009 leerde Jitske Kramer Deep Democracy kennen, werd instructor en zette de Lewis methode van Deep Democracy samen met team Human Dimensions in Nederland op de kaart.
  • Al sinds 2013 verzorgen wij trainingen in de Lewis methode van Deep Democracy.
  • Honderden mensen zijn inmiddels door ons opgeleid.
  • Meer dan 15.000 boeken Deep Democracy verkocht.
  • Vele scholen, bedrijven, gemeenten en organisaties passen Deep Democracy toe. In stukjes en beetjes en met vallen en opstaan.

Een dag van best practices, worst practices, nieuwe inzichten en spannende ontwikkelingen!

Inschrijven 

Inschrijven kan via www.deepdemocracyevent.nl


Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy