Human Dimensions

De trainingen Deep Democracy worden verzorgd door het team HumanDimensions. Via lezingen, masterclasses, trainingen en boeken hebben inmiddels duizenden mensen uit allerlei werkvelden binnen Nederland en daarbuiten onze eigenzinnige visie op diversiteit, inclusie en het vormen en veranderen van (organisatie-) cultuur leren kennen.


Wat betekent het om mens te zijn

HumanDimensions kijkt naar de wereld en organisaties door het oog van een antropoloog. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen. Met een fascinatie hoe mensen samen culturen vormen en hoe culturen mensen vormen. In organisaties en daarbuiten. Antropologen maken vreemd wat vertrouwd is. En vertrouwd wat vreemd is. Om zo ruimte te creëren voor nieuwe manieren van kijken en handelen.

Jitkse Kramer

De drijvende kracht achter HumanDimensions is Jitske Kramer. Om haar fascinatie, passie en nieuwsgierigheid met een grotere groep te delen en verder te ontwikkelen, heeft zij HumanDimensions opgericht.

Woest aantrekkelijk

Samen met een vaste kern en vele gelegenheidspartners onderneemt HumanDimensions activiteiten om organisaties te activeren om woest aantrekkelijk te zijn voor alle medewerkers, klanten, leveranciers en de wereld. Op een manier zoals zij dat zelf willen. Soms disruptive, coherent verstorend, ontregelend en conflicten verkennend. Dan weer verbindend, orde aanbrengend en gericht op samen.

Trainingen, lezingen, masterclasses

Wij zijn elke dag opnieuw op zoek naar manieren om nog beter samen te werken, te leven, te zijn. Deep Democracy is voor ons een belangrijke en waardevolle manier om het potentieel van een groep ten volle te benutten. Bij ons kun je trainingen Deep Democracy volgen (level 1 – 4). En ook lezingen, masterclasses en trainingen op het gebied van corporate antropologie, diversiteit en inclusieve werkculturen.

Harry: de afwijkende mening

Dit is Harry (of Harriet, Fatima, Pierre, Mo,...). Harry reist al sinds 2012 met ons mee. Harry staat symbool voor 'dat wat anders is'. Voor een andere blik, de afwijking, het vernieuwende standpunt, de haakse invalshoek, de andere mening, de stem van de minderheid. Voor diversiteit. Voor aan een begin van een vergadering zeggen 'wat heerlijk dat we hier vandaag allemaal zitten met een totaal ander standpunt'. En hoewel Harry’s soms irritant kunnen zijn, ons kunnen wijzen op dingen die we eigenlijk helemaal niet willen horen, schuilt er altijd een wijsheid in de stem van de minderheid. Bovendien… zonder Harry’s geen vernieuwing. Lang leve Harry!


(foto: Hideta Nagai)

harry

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy