ROOS PRINS

Roos Prins is onze human connector, de backbone van HumanDimensions. Vragen? Roos knows. Je kunt bij Roos terecht met al je vragen over onze activiteiten of om een afspraak te maken. Roos beheert agenda’s, verzorgt de informatie voorziening, regelt boekingen voor lezingen, masterclasses en de aanmeldingen voor onze trainingen en leergangen.

Al sinds haar eerste baan weet Roos dat mensen de sleutel zijn tot eigenlijk alles. Het is precies daarom dat zij zich altijd zal inzetten om zo goed mogelijk ieders vragen te beantwoorden, in te spelen op ontstane situaties. Roos heeft een achtergrond in de zakelijke dienstverlening.

KENT ALLE INS EN OUTS

Om meer te leren over mensen heeft zij haar propedeuse Psychologie gehaald. Al in 2013 heeft zij Deep Democracy trainingen bij Jitske gevolgd. En ook toen is de samenwerking tussen hen gestart, eerst alleen op gebied van Deep Democracy en inmiddels op alle vlakken. Roos is volledig getraind in al onze methodes, is Deep Democracy facilitator en heeft al onze trainingen en colleges over corporate antropologie ook zelf gevolgd. Roos kent de ins en outs van alles wat Human Dimensions aanbiedt.

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy