WALTER FAAIJ

Walter Faaij. Corporate antropoloog, consultant, spreker, ondernemer en verhalenverteller. Gespecialiseerd in organisatiecultuur, cultuurverandering en duurzaamheid. Walter is opgeleid als antropoloog en heeft zijn academische exotische roots op Groenland. Daar deed hij onderzoek naar de sociale impact van klimaatverandering. Doceert in de masteropleiding Cultural Anthropology: Sustainable Citizenship (Universiteit Utrecht).

DUURZAAMHEID EN CULTUURVERANDERING

Walter helpt organisaties en bedrijven op het snijvlak van duurzaamheid en organisatie- of cultuurverandering. Omdat verandering over mensen gaat. En omdat duurzaamheid over cultuur gaat. Over gedrag, percepties en onze relaties met de wereld om ons heen.

CULTUURONDERZOEK

Walter heeft uitgebreide ervaring in het doen van etnografisch onderzoek in corporate en publieke omgevingen, het begeleiden van complexe cultuurveranderingen en fusies, directie coaching, en het faciliteren van ingewikkelde stakeholderdialogen binnen of tussen organisaties.

ADVISEUR, SPREKER, CORPORATE ANTROPOLOOG

Walter spreekt regelmatig over organisatiecultuur, corporate antropologie en duurzaamheid. Is nieuwsgierig tot op het bot. Heeft nog steeds niet uitgedokterd waarom mensen doen wat ze doen. Bezoekt graag exotische oorden zoals Groenland, Spitsbergen, Mongolië of Irak. Helpt bedrijven en organisaties vanuit zijn bedrijf Green Culture Lab bij het verankeren van duurzaamheid in de vezels, de haarvaten, het DNA. Omdat duurzaamheid een kwestie van cultuur is. Building cultures of sustainability.

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy